Werkwijze

Werkwijze

Indien u bent geïnteresseerd in de begeleiding door Coaching for Answers meldt u zich aan, telefonisch of per email.

Ik streef ernaar om binnen twee werkdagen telefonisch met u contact op te nemen. Naar aanleiding van het telefoongesprek kunt u aangeven of u een intakegesprek wilt voeren voor nadere kennismaking. U vindt de contactgegevens op de pagina contact.

In het intakegesprek probeer ik een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van uw kind, de beperking, de thuissituatie en de zorg waar u behoefte aan hebt. Uiteraard licht ik de zorg toe die ik u kan bieden en is er ruimte voor al uw vragen. Bij voorkeur vindt het gesprek plaats in twee delen: het eerste gedeelte zonder uw kind zodat ook de problemen waar u tegenaan loopt goed aan bod kunnen komen. Het tweede gedeelte is uw kind aanwezig (eventueel zonder u) om zijn/haar vragen en verhaal in kaart te kunnen brengen.

Indien u en uw kind na afloop van het intakegesprek positief zijn over een samenwerking, stellen we een zorgovereenkomst op. Deze zorgovereenkomst bevat afspraken over werkdagen en werktijden, reisvergoeding en belangrijke aanvullende informatie. Indien u akkoord gaat met de zorgovereenkomst, ontvangen wij beiden een getekend exemplaar en ga ik zo snel mogelijk starten!

NB: Indien uw aanvraag een spoedaanvraag betreft vanwege een (dreigende) crisis, neemt u dan altijd via email contact op en meldt daarin dat het een spoedaanvraag betreft!